Informare importantă pentru călători!

Operatorul Public de Transport, Ecotrans STCM a instituit măsuri urgente pentru prevenirea răspândirii cazurilor de gripă și a virozelor respiratorii, prin acțiuni zilnice repetate de igienizare și dezinfecție.

În toate mijloacele de transport public a început acțiunea de dezinfecție pe baza de abur, procedură ce va fi repetată la fiecare 24 de ore.

Având în vedere amploarea fenomenului, s-a luat decizia să introducem și alte măsuri suplimentare pentru a preveni răspândirea virusilor. Pe acest considerent ne-am pregătit pentru următoarea perioadă cu materiale dezinfectante profesionale pentru a realiza această dezinfecţie în toate mijloacele de transport.

87817451_1470500009778332_6883456094304206848_o

Astfel vor fi două acțiuni distincte:

  • prima operațiune se face în incinta bazei auto, când pe timp de noapte se dezinfectează fiecare autobuz în parte folosind un echipament profesional de curățat și dezinfectat interiorul, pe baza de abur la înaltă presiune, care funcționează la o temperatură de 165 grade Celsius. Aparatul poate genera o presiune a aburilor de pana la 8 Bari și are în dotare un comutator pentru utilizarea de substanțe chimice și detergenți în amestec cu aburul generat, astfel încât aparatul se poate folosi și în medii mai pretențioase din punct de vedere al curateniei, cum ar fi școli, spitale, zone alimentare. Datorită combinației dintre presiunea înaltă de lucru și temperatura de până la 165 grade Celsius a aburului face ca acest aparat să devină extrem de eficient în curățarea zonelor murdare din autobuze, predispuse la acumularea de viruși și bacterii.
  • a doua operațiune se va face în fiecare autobuz de către călători folosind dezinfectantul profesional pentru mâini din cele două dozatoare care s-au montat în fiecare autobuz. Producătorul acestui dezinfectant garantează eficacitatea acestui produs pentru prevenirea contaminării cu virusul Covid – 19 (Coronavirus). Acest produs este folosit chiar și de către personalul care lucrează în sălile de operație din spitale pentru dezinfectarea chirurgicală prin frecare a palmelor și a coatelor, conform fișei tehnice atașate.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.